| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zuzíku,
chci ti jen napsat, že tě naprosto chápu. I kdybys na učitelku ječela a byla hysterická, tak ty nejsi profesionál, ředitel a učitelka ano. Určitě nejsi v jejich profesním životě první rodič-stěžovatel.
Nechala bych malou doma a až se vrátí její učitelka, tak bych promluvila s ní, řekla bych jí, že mě mrzí, jak se to celé vyhrotilo, že tím dcerka trpí, že je sice pomalejší, ale šikovná a aby příště problémy řešila rovnou s tebou. Tak se třeba povede, že dcera bude mít zastání.

Já řešila něco takového ve školce. Dcera při hře (byly jí 4 roky) rozbila drahou panenku. Paní učitelka jí asi 2 dny pořád opakovala, že to musíme zaplatit, že musí přinést místo toho jinou panenku a nesměla si hrát s panenkama. Po 2 dnech se dcera doma rozbrečela, všechno řekla, já zašla do školky. Řekla jsem paní učitelce, že na tak drahou panenku peníze nemáme, že nic platit nebudu, že se u dětí prostě musí počítat s tím, ež něco rozbijí, že to dcera neudělala schválně a že rozhodně ani nebude dávat do školky svou oblíbenou panenku. Ale že jsem ochotná koupit jinou, obyčejnou panenku. Paní učitelka měla plno řečí, že je to nevýchovné a že si dcera nebude ničeho vážit. No, poslala mě za ředitelkou, ta mi řekla, abych to neřešila, že panenku dostali od sponzora, že je to škoda, ale že se to stává. A že by bylo dobré přinést třeba dětem bonbony a říct jim, že jí mrzí, že panenku rozbila. Takže to jsme udělali a byl klid.
Dcera se ale asi 2 měsíce budila s brekem ze spaní a kříčela, že to nechtěla rozbít. Za to bych tu učitelku fakt kopla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.