Jo a jinak jsem zkusila i vlňáky, koupené mi nevyhovovaly (byly to takové "krátké kamaše" - synovi se to sesouvalo pořád ke kolenům, měl je na půl žerdi), ale nechala jsem si od tchýně naplést z merino vlny vlňáčky dle střihu normálních svrchňáků ala Imse, akorát ty vlňáky měly šňůrky a zavazovaly se šňůrkama. Tak ty byly fajn, ale nezůstala jsem u nich, nevyhovuje mi péče o ně, Imse hodím do pračky spolu s plínkama a rychle schnou, tak jsem se na vlnu vykašlala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.