Tak vás zdravím všechny, začla bych asi tím že jak sem už tady psala že rozložím sítě a něco si zistím o p.učitelce. V úterý večer mi volala tchýně že p. učitelka je takovej generálek ve škole a daleko pro ránu nechodí, už prý měla kdysi nějakej konflikt s nějakou maminkou, víc se dozvím až v pátek. (ptala se ženských v práci které s ní dělají, protože ji nešlo do hlavy že by dcera lhala). A pak k nám přišla jedna dcery kamarádka (holka chodí do třetí třídy) a z ní u hraní s mojí dcerou vylezlo, že to dělala i jim ve třídě... Pohlavkování, řvaní pomalu na celou školu..... Tak dcera je v tom nevinně ja stála na její straně a budu......No a pak se dnes ráno rozhodla že přeci pujde do školy vstávala chudák v šest hodin s těžkým srdíčkem snědla svačinu a já ji vyprovodila na autobus(byla domluvená s kamarádkou že pujdou autobusem spolu)ale přeci s malinkatím srdíčkem a se slzičkou na krajíčku nastoupila a odjela ja hruzou trnula jestli se nevráti autobusem v deset hodin, překonala to a pak odpoledne běžěla od autobusu a křičela na celou ves že už zítra se jím vráti jejích p.učitelka (měla přijít až v pátek). A moje velké překvapení bylo to když sem ji zkontrolovala všechny písanky a pracovní sešity a našla sem 8 velikých jedniček - tak to mělo být asi odškodnění za to včerejší martírium které chudák zažilo a tím pádem asi i omluva. Byla to dodatečná kontrola úkolu z pátku a z pondělí a to co dnes dělali ve škole. Není to trošku divné!!!!!!!!!!