Přidat odpověď
My do zrušení toho poledního spánku také měli přesně daný režim, na chlup stejný po pět dní v týdnu - lehce jiný o víkendu. Ale pak čím víc bylo problematičtější vše kolem převlékání, hygieny, jídla, nechtěl chodit ani ven, ani do MC, tak jsem prostě hodně polevila, neměla jsem fakt nervy na ho přes hysteráky kamkoliv tahat atd. Co se díky Sedalii uklidnilo noční spaní, tak držíme budíček s mlíkem - nic jiného nesnídá (pokud se neprobudí sám dřív), pak oběd, večerní mlíko - koupání - ukládání. Ven chodíme také dle počasí - někdy se jde dopo dřív, ale obvykle kolem desáté do půl 12, v pondělí a pátek dopolede do MC na volné hraní, odpoledne ven různě - někdy hned po obědě, jindy později - svačiny, večeře za pochodu dle chuti/spíše nechuti...
Nyní jsem si vytáhla poznámky k synovo režimu dne, když mu bylo 15 měs. a snažím se to předělat na současných 30 měsíců.
Jenže já jsem labilní a syn šíleně umanutý/tvrdohlavý a na svůj věk dosti přechytralý... Mluvil velmi brzy, má obrovskýho pamatováka, není vůbec přizpůsobivý, neplatí na něj nic a já už jsem z toho fakt zoufalá.
Jsem ráda za pozitivní ohlasy na pevný režim i u takto starých dětí, musím to promyslet a vydržet asi prvních pár týdnů, než si zase zvykneme...
Předchozí