Ahoj S+2. Ja jsem asi pulrocni majitelkou teto pekarny. Predtim jsem mela 5 let etu siestu, pekla vyborne, ale doslouzila. Od te doby co se mi peceni zacalo libit jsem tvrdila, ze az siesta doslouzi musim mit unoldku. To se mi vyplnilo. Naucit se nove programovani mi ze zacatku delalo problem, ale ted se uz kamaradime a jedine , co bych teto unoldce vytknula je desne hlucne pipani pro pridani seminek. V tomto byla siesta o moc tissi. Osvedcene recepty jsou: 350 ml mleka lzice octa 200 g mouky zitne chlebove 300 g mouky hladke 1/4 cerstveho drozdi s lzickou cukru vrchovata lzicka soli kmin
320-350 ml mleka lzicka octa nebo citronove stavy 500 g hladke mouky 1/4 cerstveho drozdi s lzickou cukru vrchovata lzicka soli (dle libosti pridavam mak nebo sezamove seminko)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.