| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šárko,
ono to snad ani konstruktivně řešit nejde. Ostatně psala jsem, že mne zajímají hlavně názory ostatních, za sebe jsem rozhodnutá - ustupovat nebudu.
Matka žije v jakémsi iluzorním světě, kde všichni mají vzorné a poslušné děti (jednou mi dokonce s vážným obličejem řekla, že "jiné děti" kupují svým rodičům dovolené za 5O tisíc, ovšem které "jiné děti", to už nedodala a já takové fakt neznám) a má dojem, že vše, co není podle ní je špatně. Teď např. měla šedesátiny, připadlo to na den v týdnu, volala jsem jí, popřála a řekla, že to oslavíme víkend POTÉ, až bude v Praze, i se sestrou. Jenže ona chtěla, abychom my obě přijely za ní víkend PŘEDEM a brečela, že jsme to neudělaly. K narozeninám chtěla prodloužený víkend v Londýně, řekla jsem jí, že s ní pojedu, ale můžu až od listopadu dál a v listopadu je v Londýně zima, tak ať si vybere termín třeba v březnu - to už je taky špatně, protože ona to chtěla HNED TEĎ, jinak to pro ni nemá smysl.
Prostě se chová jako malé umíněné dítě a mně už dochází trpělivost. Když jí po dobrém řeknu, aby synovi nevykládala předsudečné nesmysly typu "kluci nebrečí", tak mi vynadá, že jsem proti ní a nikdy s ní v ničem nesouhlasím... no, ono je těžké s takovými krávovinami souhlasit, že jo. ~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.