Jdem do finále a jméno stále není definitivní... nebudu vypisovat ta další, vyberu si sama
, jde mi jen konkrétně o jméno Sandra z mého holčičího seznamu.
Nemusíte psát, jak se vám líbí, nebo nelíbí, podstatné je, že se líbí nám.
V podstatě jsem na tohle jméno od mého okolí moc kladných reakcí neslyšela, ale to přežiju
.
Jde mi jen o to, že mi hlavou vrtají nejčastější námitky mého okolí ( a to to s nima neřeším, ale oni to furt řeší
)
1. Sandra = jméno tmavších spoluobčanů, padl i názor, že bude pořádně vzteklá, oprsklá, drzá atd.
2. Moc výstřední, nikomu se nebude líbit, nedává se, protože se prostě nelíbí (kvůli tomu ale fakt nedám Terezu, aby byly davy nadšených
).
3. Co když bude ráčkovat? Toto je snad nejčastější kritika, ale tak to by se musela teda zakázat všechna jména s R ne?
Každopádně uznávám, u nás je jedno R i v příjmení, to sem psát nebudu, zkuste si říct třeba, dejme tomu, Sandra Vejrostová, drnčí vám to??? Mně fakt ne...
Takže nemusíte psát, jak moc se vám taky nelíbí, spíš jen kam tohle jméno škatulkujete vy? Pro mě je to málo dávané jméno, neznám ani jedinou, ročně jich v ČR přibude cca stovka a to mi naprosto vyhovuje. Jo a že není variabilní já vítám, nesnáším různé patvary jmen, vystačíme si s oslovením Sandro naprosto bez problémů
, tedy pokud vyhraje. A jméno na kluka mi pomluvili úplně všichni, tam jsem se setkala osobně zatím pouze s jednou jedinou kladnou reakcí
, no co nadělám
Předem děkuju za všechny odpovědi ke jménu SANDRA