| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dceři jsem koupila letos prvně Primigi za 1340 Kč a jsou super, to už teď můžu říct - ale uvidíme, jak budou vypadat po zimě.
Podle mě Fare membrána je cokoliv jako Ice-tex, Pure-tex... je to prostě levná membrána, která je dělaná tak, aby nepustila vodu dovnitř, ale na úkor prodyšnosti. Skvěle prodyšný a zároveň 100% nepropustný je jedině goretex; to ostatní jsou jen levnější napodobeniny. Napodobeniny když budeš poctivě impregnovat, tak opravdu nepropustí. ~;)
Jinak já osobně se přikláním raději koupit boty s goretexem a nemusíš pak kupovat příp. ještě sněhule. Dcera od narození má na zimu vždycky jen jedny boty a nikdy jsme nezůstaly na holičkách, že by byly promáchané durch. ~;) Snad jen jednou, a to vloni se Superfitkami - i proto už je nechci a nebo nebude-li zbytí, tak úplně jiný typ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.