No prima,tak jsem se nespletl.Takže jste obchodní zástupce této společnosti a to je trochu něco jiného i když vím,že se i tato společnost tak presentuje.V celku by mě ale zajímalo,jak chcete narovnat tu nerovnováhu o které píšete ? Tady tomu trošku nerozumím. A už vůbec nerozumím tomu,jak chcete vydělávat s klienty?Je třeba si uvědomit,že pojišťovna to dělá pro peníze,vaše společnost to dělá pro peníze a i vy z toho musíte mít peníze. A to už je hodně nákladů které musí klient zaplatit.Pokud by na tom měl vydělat klient,tak by se to muselo dělat trošku jinak.Nebo máte nějaké tajné produkty o kterých nevím a ani moje kamarádka? Víte mě více přesvědčuje to,co je na školeních presentováno (a to nejen u vaší spol.), nedílnou součástí toho je i mediální presentace.Pokud byste ráda dělala práci tak jak píšete,tak musíte nejen číst mezi řádky, ale zajímat se o trh a konkurenci.Já mám velice dobrou kamarádku a nějaké vzdálenější známé u této společnosti také,takže trochu přehled mám a netrvrdím,že všichni chtěj dělat práci tak jak je jim podsouváno,ale je to jistě těžký boj,jelikož většina lidí to dělá bohužel pro peníze. A pokud v tomto vlaku nepojedete tak si moc nevyděláte,ale rozhodně společnost to pro ty peníze dělá,to není matka Tereza.Ale je to tak všude což může být útěchou.Ale jsou i jiné možnosti,které ale nenajdete u těchto společností.Tak dobré práci zdar