EvoMarie, deti se nezajimaji o takove detaily? moje maminka ma ve svem denicku matky zapsan dialog z mych tri let
"kde jsem se sehnala?" "u maminky v brisku" "a jak jsem se tam dostala?" "vyrostla jsi tam" "a z ceho?" "no nejdriv jsi byla v tom brisku malickata a pak jsi rostla a rostla a narodila se" "a kde jsem se vzala v tom brisku malickata?" "z jedny trakovy docela malinky kulicky" "a kde se v tom brisku vzala ta docela malinka kulicka?"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.