Přesně, když si představím všechny ty bakterie z venku..no prostě mě to hned rozhodí když si to uvědomím.. Tak to máš dobrý, že jsi přesvědčila aspoň někoho aby se přezul.. to v mém případě není možný.. Ale na druhou stranu by mi to bylo taky blbý když by někdo přišel, že bych jim řekla, tak se prosím zujte.. by na mě koukali asi jako na blázna... :-O
:( A ještě mě rozčiluje argument, že je zima tak se dají koberce, že to udrží teplo. Prdlajs.. v Praze ať bylo -10 nebo 10 tak byla tak jako tak zima i s kobercem. A abych pokaždé drhla koberec když někdo přijde? A co pak když má někdo malé děti, co věčně lezou po zemi, hrají si na zemi.. jak to ti co chodí v botech provozují? To mě přijde úplně šílený.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.