s mobilem je nejhorší to, že ve vyučování musí být vypnutý, aspoň zvonění určitě. Jenže ti malí si to neumí zapnut nebo prostě neuvědomí, že to mají udělat cestou ze školy, dovolat se na ně nedá a je nenapadne zavolat. Taky jsem tak naháněla syna, když nedorazil kam měl a mobil mi nebral, ale nakonec se mi ozval sám z opačnýho konce města.
Od té doby má mobil zapnutý. Omyl mu zavolat může, to jistě, ale jinak mu nemá kdo volat, tak už to neriskujeme
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.