| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ty jo, po přečtení příspěvků se mi úplně vrátilo moje dětství a puberta. Taky jsem coby dítě lezla po stromech v lesoparku, sama bez dozoru s kudlou v ruce (bylo třeba pěkných větví na lodičky:))Jednou mě tam honil chlap a nikdy jsem to našim nepřiznala, protože by mě tam už nepustili. V pubertě jsem často stopovala, bydleli jsem na vesnici, kde jezdil autoubus 4x za den:(

Ale v souvislosti s tím, co se teď děje, jsem se uvolila k tomu, abych své dítě hodně vystrašila.
Popsala jsem mu případ Aničky(něco zahlédl ve zprávách, něco slyšel v rádiu).

Zdůraznila jsem, že i kdyby chtěl někdo cizí s něčím pomoct, tak se mu toto může stát taky.

Situace jako popisuješ, jsem probrali. Ujede bus, počkáš na další, něco se stane, poprosíš někoho ať mi zavolá (mobil se musel naučit už v pěti letech!!!)

No snad bude chytřejší než jeho matka~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.