Tak já si myslím že každému dítku roste noha jinak rychle - ale za sebe, větší než těch 12mm bych nekoupila. Zkuste si sami vlézt do boty, která je vám větší o 2 čísla - jak by s vám v tom chodilo? Já si to zklusila když měla dcera o 2 čísla větší nohu než já a bylo to tedy dosti strašné - dávala jsem do toho i vložky do bot, silnou ponožku, ale prostě přišlo mit o na zničení nohy - takže já raději koupím dvoje zimní boty než abych se v tom dítku špatně chodilo. Jinak naštěstí mi totot neřešíme - rpckovi roste noha docela pomalu takže větší o centimetr mu vpohodě vydrží celou zimu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.