Tak jsem po dlouhych uvahach nakonec koupila detem boty z Tschiba a usetrila penize...Ovsem nejsem si jista, zda to bylo dobre rozhodnuti. Muj syn, 2,5 , ma vylozene hystericky zachvat, kdyz mu ty boty obouvam, nechce je....kdyz ho ale znasilnim a boty obuji, pohybuje se v nich normalne a nestezuje si, ze by nejak tlacily ci bolely...A pristi den se to opakuje zase. Boty pro dcerku mi zase prijdou takove humpolacke a docela tezke....Ach jo - mela jsem si asi prece jen priplatit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.