Kombinuji Mumio a Chlorellu ... zkouším prvním rokem,už měsíc tu na mě prská přeškolák (momentálně na Atb) a tulí se ke mě pekelně zahleněné batole a zatím se držím jen s mírnou rýmou,podle mého je to jasný úspěch.Vloni bych už byla pěkně nastydlá, zkoušela jsem Preventan v kombinaci s vit C a moc se to neosvědčilo.Chtěla jsem Chlorelu nejprve vyzkoušet na sobě,ale určitě ji začnu dávat i dětem. Zkusím i Kolostrum díky za tip,pro předškoláka to bude jistě stát za to ... zatím se mi nepodařilo najít nic co by ho uchránilo školkových infekcí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.