Holky byla jsem nucená snést kočár s Daníkem 6 pater dolů pěšky. Od té doby mě neskutečně bolí záda v kříži. Co na to můžu použít? V pondělí jdu k dr. Tak mu když tak řeknu,ale jak přežít víkend? Když chodím nebo sedím delší dobu tak to jde,ale za klukama furt nějak startuji a než se vůbec postavím a rozejdu tak jsou v trapu a jsem jim jen pro smích. Naše želva je rychlejší. To po mě chtějí tancovat Jacksona podle toho nového filmu. Dala jsem i procházku,ale s tím kočárem nic moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.