Desser, ty ne. Souhlasím s tebou, že by jsi přiznání nevěry neustála. Ani dle toho, jak se tu prezentuješ, silná nejsi. Myslím, že jen teoretizuješ, ve skutečnosti by jsi se sesypala jak domeček z karet.
Souhlasím s Mariannou, chci hodného a věrného muže, co umí vařit a umí se postarat o děti. neřve. Nemusí chodit do hospody, abych ho pokládala za chlapa. Jeho úlet za sebou máme a neměla jsem nic jiného, než intuici, a úplně normálně, jak jsem popsala, jsem ho s tím konfrontovala, protože nechci pracovat s domněnkami a potlačovanými pocity, ale s pravdou. Ustála jsem to myslím dobře, a uvěří mi možná jen ten, kdo to zažil, z rány se vylil hnis, řekli jsme si co bylo třeba, a náš vztah je intimnější a lepší, než byl dlouhé roky. Vždy byl dobrý, ale poslední měsíce se intimita vytratila. A tahle srudená sprcha to vrátila. Ani já nejsem bez viny, to je asi potřeba si v trojúhelníku přiznat. Tady nešlo o vztah, jen jeden malý úlet, ale bolí to taky, velmi. Já ale nejsem hysterka a to mi v životě docela pomáhá. Jsem citlivá, intuitivní, ale i velmi racionální, takže neteoretizuju, pravdu unesu, a umím s ní pracovat