| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Desser, ty ne. Souhlasím s tebou, že by jsi přiznání nevěry neustála. Ani dle toho, jak se tu prezentuješ, silná nejsi. Myslím, že jen teoretizuješ, ve skutečnosti by jsi se sesypala jak domeček z karet.

Souhlasím s Mariannou, chci hodného a věrného muže, co umí vařit a umí se postarat o děti. neřve. Nemusí chodit do hospody, abych ho pokládala za chlapa. Jeho úlet za sebou máme a neměla jsem nic jiného, než intuici, a úplně normálně, jak jsem popsala, jsem ho s tím konfrontovala, protože nechci pracovat s domněnkami a potlačovanými pocity, ale s pravdou. Ustála jsem to myslím dobře, a uvěří mi možná jen ten, kdo to zažil, z rány se vylil hnis, řekli jsme si co bylo třeba, a náš vztah je intimnější a lepší, než byl dlouhé roky. Vždy byl dobrý, ale poslední měsíce se intimita vytratila. A tahle srudená sprcha to vrátila. Ani já nejsem bez viny, to je asi potřeba si v trojúhelníku přiznat. Tady nešlo o vztah, jen jeden malý úlet, ale bolí to taky, velmi. Já ale nejsem hysterka a to mi v životě docela pomáhá. Jsem citlivá, intuitivní, ale i velmi racionální, takže neteoretizuju, pravdu unesu, a umím s ní pracovat :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.