- no jo, ale jinak je ta dětská dr. hodná
Nic lepšího tu bohužel nemáme ..
- dithiaden přesně tak - čekala jsem jen omezení dalšího výsevu té vyrážky
- onemocnění je pořád to samé-zelené rýmy. Letos už bych to asi nespočítala, pořád si říkám že si to budu psát. Nicméně jen od září už to je po třetí, takže sečteno za rok určitě víc¨než šestkrát. A to v březnu byl na odstranění té mandle.
Při minulé rýmě (září)tvrdil ORL že to je zánět dutin a napsal ATB, syn ale neměl ani horečku ani bolesti, tak dětská říkala ať atb nedávám a přešlo to samo.
No prostě ORL i dětská krčí rameny, já už taky nevím. ORL doporučil nedávat ho do školky a uvidíme jestli si to nosí odtama,ale já vím že nemocný byl i když byl doma.
Jsou to prostě "jen" zelené rýmy, trvající 2-3 týdny, někdy odezní samy, někdy až po ATB (zabere většinou Pamycon do nosu). Horečky nemívá, není ani unavený, ale je bledý a má kruhy pod očima. Někdy mám pocit, že stačí když se venku trochu zpotí a ofoukne ho a zelená rýma je tu. Nikdy nemá čirou rýmu, vždycky jen zelenou.
- "recidivující onemocnění není z nedostatku plavání" Já jsem to myslela trochu jinak = jakože ty bazény jsou plné nemocí a bacilů, jestli jsem mu nějak nenarušila imunitu tím, jak jsme chodili od mala plavat.
Ach jo, tak taky nevím. Jestli fakt vydržet než to (někdy) přejde? Nebo co poradíte? Odkud jste vy?