| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme taky prvňáka a k tomu 29 měsíčního šikulu který samo chce dělat taky úkoly a nebo leze pod židlí. Píše taky různě odspod apod. 3 zásadně naopak. Naštěstí jedou genetickou metodou takže žádné písanky zatím. Asi jste si nevybrali nejlepší školu? Na genetiku jsem se ptala hned při první návštěvě školy protože mě kamarádka(skvělá učitelka, ale bohužel učí daleko) poučila že pro děti s různými poruchami učení nejlepší, máme adhd na hranici a pravou stranu ne úplně o.k. dle neuroložky. Samozřejmě je pravák. U úkolů taky sedím a když nemá úkol tak si procvičuje nanečisto a samozřejmě každý den čtení problém je že 2 věty o 3 slovech čtem snad 15 minut. Mezitím smlouvá vymlouvá se apod. A taky mi tečou nervy. Ale už se mi zdá že se to lepší naposledy zvládl stránku kterou četl popáté (asi 6 vět) za 20 minut a sám se pochválil. Hrozím se těch písanek včera měl v matice 4 napsanou podélnou čárku zároveň s horní linkou nebylo k poznání. Ale školu má rád a učitelka je skvělá. Zatím rozlišuje známky kolik kdo dostane hvězd za 1 a když to není na 1 tak nedostane nic.
Hodně sil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.