Anii, o granulích už jsem tady napsala romány
Perfekt Fit mají naše kočky ráda, jednou za čas mají jakousi akci, že posílají zdarma vzorky, takže takhle seženu třeba kilo přes rodinu a kočky to dostávají za odměnu. Kitekat a podobné granule, které se dají sehnat v supermarketu vůbec nekupuj, jestli chceš levnější, ale jakž takž kvalitní, zajdi do zverimexu (nějakého klasického, ne v hypermarketu) a kup Anku nebo K9. U Anky mám vyzkoušeno, že chutná i mlsným kočkám.
My krmíme Acanou, ale ta není pro mlsné, super je i třeba Orijen, Porta21, Applaws, First Mate, Arden Grange, hodně lidí si chválí Brit Care. Tyhle jsou určitě stokrát lepší, než supermarketovky, cenově vyjdou dobře (obzvlášť při velkých baleních).
Šunka bývá slaná, tu bych kočce pravidelně nedávala...tvrdým sýrem taky pohrdá? Nebo kouskem másla? Já to říkám pořád - nerozmazlovat, jinak se z toho zblázníte!
Dobrou zkušenost mám s DM konzervama (kupuju ty paštikoidní, mají obrázek vnitřku vyfocený na obalu, kuličky v rosolu nesnáším), mají tam i takové vaničky za něco kolem 10 Kč, třeba s řasama nebo lososovým olejem. Ty jsou taky fajn. No a úplně nejlepší je samozřejmě masíčko, vnitřnosti...
Naši si vřera pochutnávali na zbytku žloutku s mlíkem.