Já jsem mírně mimo z dnešní situace, asi je to spíš pro zasmání, protože holku hlady opravdu netýrám, ale v očích učitelky jsem asi matka tyran..;o)Holka od mala blbě jí a ještě k tomu je celkem "rozežraná"..Sváču ze školy mě nosila dom(chleba, vánočky a tak), bylo mě líto jídlo vyhazovat, tak dostává většinou jen ovoce, někdy brumíka, jogurt, většinou jen jednu věc z toho, protože mě řekne, že jí to stačí a dnes mě zastavila úča se slovy, že jako proč malé nedávám pořádné svačiny a že jen ovoce je málo a taaak. já na ni koukala jak puk a snažila se jí vysvětlit, že mě holka blbě jí a sváču nosila dom do toho mě bylo tak trapně, že jsem koktala.. Já se z toho potřebuju jen vykecat. Se školou jsem spokojená, úča vypadá fajn, holka tam chodí ráda. na jednu stranu se mě líbí že má úča zájem o děti...Ale já vypadám jak nějaká sociálka co nedá děcku najíst. Zakopaný pes bude zřejmě tak trochu v holce, má úču hodně ráda a tímto na sebe upozornuje, si myslím. Asi úči něco řekla ve smyslu, že má hlad, už jednou z ní vyloudila banán...Doma přitom do ní dostat banán je celkem složitá věc...No asi tak...Holky, že nejsem žádná socka co trápí dítě....