| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Reagovala jsem na větu Štěpánky, která píše, cituji "Já nikomu nechci kecat do toho, co dává dítěti ke svačině, to je věcí rodičů." a přitom zároveň na začátku řekla, že učitelka má právo do toho mluvit (nebo tak jsem to pochopila). Takže si podle mě protiřečí. Na jednu stranu říká, že je to dobře, na druhou, že je to věcí rodičů. ~d~
A mě by to vadilo, kdyby mi učitelka do toho mluvila. Navíc nevidím nic na tom, že dítě "vyloudilo" na učitelce banán. Tohle totiž dělají děti běžně (i pod záminkou, že mají hlad). Moje děti na návštěvě nebo u babičky vypadají, jako kdyby celý rok nejedly. A jedí i věci, nad kterými by doma ohrnuly nos. Když koupím čtyři banány, tak se klidně spolehni, že je za pár dní všechny vyhodím. A přitom oni mezitím klidně snědí šest banánů u dědy, který bydlí s námi v domě o patro výš. ~d~ Může mi můj otec tedy říkat: "proč jim to nekoupíš???" Myslím si, že by učitelka se zkušenostmi s dětmi by měla toto vědět a uvědomit si to. Je to běžné chování dětí.

Mimochodem moje kamarádka by mohla vyprávět o tom, jak její syn takové to věci říkal. Klidně řekl u doktorky na běžné prohlídce, že mu doma nedávají najíst (podvyživený rozdhodně nebyl) a dokonce, že ho mlátí, proto má ty modřiny na nohou (byl to "lump", který věčně lítal venku, lezl po stromech apod., od toho ty modřiny). Naštěstí doktorka měla letité zkušenosti a zasmála se tomu (byť kamarádka byla červená až na zadku). Také mohla zavolat sociálku, nemyslíš??? Takže méně "hysterie" by neuškodilo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.