Sice nevím co je VUR, ale dcera měla Sumetrolim dlouhodobě po zaléčení zánětu močového měchýře a nám laktobacily doporučily v nemocnici i v lékárně. Takže jsem je dceři dávala a k tomu i čajík na posílení imunity. A já si tedy myslím že to ATB jsou, najdi si je na netu. Jestli obecně dohromady ATB a laktobacily, tak za mě ano. Brala jsem hodně drsnou dávku ATB na zánět v prsu a dr. i sestřičky mě upozorňovali ať si vemu laktobacili a zároveň i něco na poševní flóru. Ale odborník nejsem a řekla bych že co odborník to klidně jiný názor...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.