| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky to řeším u našeho 13 měsíčního syna, nechodí sám...kolem nábytku, nebo tlačí různé věci. Jsme u capáčku NOlen a Robeez, pročetla jsem všechny možné názory a kloním se k tomu, že dokud více leze než chodí, tak kotníčkové pevné botky nebudu pořizovat. Na ven má takové hodně měkké od Elefantenu, občas popojde pár kroků s tím aktivním chodítkem, ty mi přijdou fajn, jsou velmi ohebné a přesto nožku fixují, ale na doma by se mu v nich dost potila noha. Máme doma i bačkůrky, kotníčková klasika na přezku, když jsme viděla jak se v nich pohybu po zemi, tak si myslím, že je to na houby, vytáčí pak dos tkontíky, aby mu nepřekážely, na chůzi asi by šly, ale na lezení a sezení ne. Taky máme capáčky od Robeez a jsou fajn. Za mne tedy pevnější botičky až pro chodce, a to ještě ne na celý den a střídat. Jinak myslím, že kvalitní obuv je zapotřebí v dalších letech, kdy noha hodně roste a mění se...no a to je už je jiná kapitola

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.