| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Možná ne moc k tématu, ikdyž možná jo. Ono každý to má jinak. Já teplomil a jsem přesně co tvůj synek na sluníčku se blaženě vyhřívám v práci jsem seděla ve svetru nalepená na topení. Ve vaně připouštím a do bazénu nebo vody venku lezu pomaloučku tak půl hodiny...ségra odmala vleze i to 10 stupnové řeky, do bazénu skočí a "prý je teplá" (já mrznu), v zimě nenosí nic, mrznu jen ji vidím. Přítel to samé co ségra je zimomil, nejlepší na spaní by byla teptola tak 10 stupňů (to bych já odstonala).

Přitom venku trávím s dítětem a psy i velkou část dne, i za pěkna i za hnusna, nejsem z toho nemocná. V zimě taky. Celkově jsem nemocná mnohem méně než malá nebo přítel studenomil, když vezmu tři jejich nachlazení já z toho chytnu jedno a to spí oba semnou v posteli. Navíc mám choronickou nemoc, která mou imunitu rozhodně neposiluje...takže chladem se až tak otužit nedá..podle mě. Spíš záleží hodně na imunitě a méně pak na otužování-neotužování.

No prostě podle všeho bych měla být pořád nemocná a přesto nejsem a jsem teplomil a sova a to mě nikdo nepředělá a předpokládám ani synka ne a rodiče bych jako teplomil zabila, kdyby mě chtěli otužovat - studená voda je mi strašně, ale strašně nepříjemná a chlad také. Naštěstí si jako dospělá můžu rozhodnout kolik chladu mi vyhovuje a nedělá na mě nikdo pokusy jak mě přeučit na chladomila, když jím nejsem. A když chci mít dvě mikiny (když ostatní mají jen tričko s krátkým) tak je to moje věc a jsem spokojená. Brrr úplně mě ozábá, když si představím, že bych mrzla protože někdo pojal myšlenku že to ze mě vyžene :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.