| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kikino,
já jsem zpočátku fakt lekla, ale oni jedou trochu jinak..Musím říct, že ten kolektiv se vesměs skládá z dětí z anglických školek,kde byla intenzívnějí předškolní příprava a skoro všechny děti už četly nebo skoro četly.Takže si myslím, že tomu taky přizpůsbila učitelka svoje tempo.A v nagličtině jedou vlastn ě už Year 2, jakoby druhou třídu, protože tam chodí děti do školy od pěti let. Denis tím neprošel, ale protože byl sám od sebe napřed, nemá s tím problém.
Určitě by se zdrželi, kdyby tam některý dítě vyloženě brzdilo, ale není to tak.
A ten způsob výuky je prostě jinej, jak byy děti v tý klasický škole,stěžovaly si na krátký přestávky a na "příšernej hluk", na kterej oni z tý piditřídy nejsou zvyklý.A paradoxně jsou na ně sice kladený o dost vyšší nároky, ale takovou formou, že se necítí nijak přetěžovaný-mám pocit,že Denis ještě pořádně nepřišel na to,že už nechodí do školky:-)
Jinak si ale myslím,že ta forma a to, jak tu látku mají děti zažitou, je důležitější než poklus...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.