| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jani, priznám se, že to chtělo hodně trpělivosti ze strany mojí mámy, která to prostě už dál nesnesla a rozsekla, tátovi se to moc nelíbilo, ale časem zjsitil, že mu nic jinýho nezbývá :) Abych na tom byla co nejmíň bitá já (jsem jedináček), naši byli neustále v kontaktu, do školy mě první den vedli zároveň, oba dva navštěvovali společně moje vystoupení, spala jsem kdy jsem chtěla a u koho jsem zrovna chtěla, žádné vymezené návštěvy na víkendy. Měla jsem chuť jít za tátou, tak dojel a byla jsem u něj. Apod. Když jsem chodila na kobereček, vždycky se sešli oba dva rodičové a promlouvali ke mě oba dva. Jinak jsem prakticky žila u mámy, jedla u mámy, s tím že kdykoliv jsem cokoliv potřebovala financoval táta, když pak neměl peníze tak půl na půl. V létě jsem jezdilana dvě dovolený (paráda :) :) :)), v zimě na hory, atd. Máma s tátou mají přátelskej vztah, i doteď, kdy já už jsem velká koza, odstěhovaná za hranicema a mám vlastní rodinu :) jsem jim strašně vděčná, že mi zachovali i přes takové podmínky tak nějak úplnou rodinu, i kyž pod jinou střechou :) Ale jak říkám, ej to velká zásluha mé mámy, která se o tohle všechno od začátku snažila- táta měl dloooouho pošramocené ego a trvalo mu to- máma proti němu nikdy neřekla křivýho slova a vždycky ho zapojovala do mé výchovy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.