Třeba teď- práci mám rozloženou na stole, píšu si s váma a do toho už HODINU vymejšlím osm vět do místního regionálního plátku o svojí přednášce. Už jsem to sice vyplodila, ale je to v podstatě jedno hodně dlouhýýýý souvětí, který opravdu svědčí o mojí vysoký úrovni.
Za chvilku se budu muset přemoct a ten počítač prostě zavřít. A jít udělat dětem hromádky na zejtra, sobě sbalit a měla bych se tak hodinu učit, abych nebyla za vola. Ale asi se na to vykašlu a nechám to osudu. Jsem grogy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.