| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já to řešila 4 měsíce s O2, z těch je mi :-©:-©:-©:-©Koupila jsem přes ně internet, přes modem, dali nám ho na vyzkoušení, krásně to fungovalo, tak jsme objednali na smlouvu na 2 roky. Do půl roku už nefungoval téměř vůbec. Bylo nám řečeno, že jsme mimo oblast signálu, že vůbec nejsme vhodni na tento internet a že je to náš problém, že jsme si to měli vyzkoušet, na moje, že jsme to zkoušli zjitili, že jsme byli meti prvními a chytali jakýsi zbytkový signál a teď, když je hodně klientů v pásmu, tak se na nás nedostává. O nějakém zrušení smlouvy bez sankcí, byly cca 6000,- nechtěli ani slyšet. Ale internet prostě neběžel. Tak jmsme podali výpověď a teď to začalo, platili jsme 900,- měsíčně, výpověď nelze podat na jejich prodejních místech, pouze poslat na ústředí. Že prý mailem, dostali jsme mail, k 31. zrušili, běží 2měsíční výpověď. Internet stále nefunguje. jen jsme dostali mail o přijetí výpovědí. . měsíc přijde znovu faktura, tak tam volám, že je ti již odpojeno a ukončená výpověď a oni že ne, že výpověď neuznali, že tam máme 200,- dluh a že proto to nezrušili. Nějak se dopočítávala ta pokuta, tak prostě někde vznikla chyba. Oni ani nemají tu slušnost poslat, že nevzali v potaz výpověď. Takže doplatit, znovu výpověď k 31. a další 2 měsíce platit. Je to naprosto neskutečná společnost a na místě, kde jsme smlouvu uzavírali, tohle nejsou prý oprávněni řešit, to se musí jen po telefonu s ústředím, tak člověk nemá nic v ruce. Když jsem je prosila, aby mi píšemně poslai, že jsou veškeré závazky vyrovnány a nic jim nedlužíme, tak mi bylo řečeno, že toto oni neposílají:-©:-©

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.