S tímto portálem zkušenost nemám, ale parfémy nakupuji taktéž přes net parfumerie a vždy velká spokojenost. Nikdy se mi nestalo, že by nepřišel originál. Ceny jsou velmi příjemné, navíc dostaneš vždy malou pozornost a tyto parfumerie mívají i speciální akce, kdy je už tak super cena ještě o něco nižší. Nakupovala jsem na Parfums.cz nebo El Niňo.cz.
Na MMB jsem se jednu spálila, ale dobře to dopadlo. Teď jsem si našla paní od nás z města, takže pokud od ní něco koupím, ušetřím za poštu a ceny má opravdu skvělé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.