| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teď jsem dočetla diskusi, vzhledem k tomu, že jsme si diagnostikou nedávno prošli, tak ještě upřesním: dr. Krejčířová má dlouhé objednací doby, přesto kratší než APLA, tam bychom čekali 8 měsíců. Navíc se vyšetření u ní nehradí, stačí žádanka od pediatra na psychologické vyšetření, v APLA se hradí snad dva tisíce. To jsou jen praktické informace.

Vroni, určitě bych synkovi tuto diagnostiku nechala udělat. Moc ti rozumím v tvých pocitech, prožívala jsem totéž ... několik dlouhých měsíců jsem se zmítala v hrůze z toho, že můj syn má právě tuto odlišnost a že bude celý život nešťastný. Bohu díky se mé podezření nepotvrdilo, udělal velký vývojový skok a ve svých čtyřech letech je z něj téměř běžné dítě.

Pokud by ale tvůj syn nějakou diagnozu z PAS měl, je lepší vědět to co nejdřív, protože čím dřív víš, tím více na jeho "pomoc" můžeš podnikat. (APLA, nalezení nejvhodnější školy, tvé a manželovo sebevzdělávání, psychologická pomoct atd. atd.)

Držím palce, ať je tvůj synek taky jen trochu jiný a s přibývajícím věkem čím dál tím stejnější jako ostatní!
F.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.