| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Náš malej je z psa úplně nadšenej, dokonce ho pes i poslouchá, chodí s ní na procházky... nedávno manželovi málem ukápla slza, přišli jsme domů a Martí prý že musím nejdříve dát oběd pejskovi, že je malý a má jistě hlad a on (Martí) je už velký, že počká i když má hlad... ~:-D
Já to učitelce říkám pořád, že je to určitě i její zásluha, ona ho miluje a on se proto kvůli ní snaží být hodný a vůbec to s dětma umí, to je vidět, má dlouhou praxi. V minulé škole měl sice speciální pedagožku, ale ta si s ním podle mého vůbec nevěděla rady, proto taky tam vyváděl a tady ne. Samozřejmě je tu jiný počet dětí, léčíme ho atd...
Myshko, to je super, že ten balet Tiu tak chytl. Já mám za to, že jak autistu něco baví, dokáže překonávat svoje možnosti ~b~
Já bych taky neřekla, že Martí vydrží na modelářském kroužku, když si neumí ani rozkrájet maso a obrátit rukávy na mikině ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.