Myshko,
no já nevím, jak to s tou kočkou dopadne... zatím mám pocit, že jsem hlavně já, kdo by jí chtěl - manžel se do toho moc nehrne (asi špatné zkušenosti s mým bývalým kocourem, který poměrně drsně hájil mojí cudnost a napadal moje milence v chodbě, když šli na záchod
)... plus s tou garáží atd. to musíme taky promyslet... známí nakonec skončili s tím, že kocour měl na obojku otvírač na dvířka do garáže, protože jim tam dvířkama lezli skunci a racooni - a my tu jsme opravdu na hranicích divočiny (kojoti nám tu běžně chodí po ulici)... tak nevím...
Ještě k té škole... já jsem se hodně ve škole zapojila - jeden z pokoutních důvodů je, že prostě vidím, jak ta škola je mnohem ochotnější s Tomem vycházet, když tam já každou chvíli pomáhám... hihi, v pátek mě ulovila školní sekretářka, jslti bych jim v pátky půl hodiny nehlídala kancelář - potřebují schůzovat a když do toho zvoní telefony, chodí děti pro náplasti, rodiče mají dotazy - tak si nezvládnou na chvíli sednout a probrat školní věci... takže teď už tam budu opravdu pečená vařená...