Určitě si ochutnej od někoho domácí chleba, protože on je prostě trošku strukturálně jiný. Není úplně tak pevný jako ten kupovaný třeba Šumava i když hodně to jaký bude záleží i na tom jak vyladíš těsto. Kamarád fyzik nám kdysi říkal, že pečení bílého chleba doma je drahá legrace
Ono hlavně ten domácí chleba není ani tak velký jako ta koupená Šumava.
Já sice pekárnu chleba mám doma roky rokoucí a nedám na ni ani slovem dopustit, ale opravdu už jsem zažila lidi, kterým domácí chleba prostě vůbec nechutná - jakýkoliv. Tvrdí, že je strukturálně jako buchta...
Pokud si pekárnu koupíš, abys v ní pekla všechno z důvodu ušetření času třeba při výrobě kynutého těsta, nebo že ho bez ní vůbec neumíš udělat; příp. na dělání nejrůzněších těst, marmelád, příp. denně péct chleba nebo aspoň občas chleba, a proto že chceš vědět, co jsi do pečiva dala, tak bych do ní já šla! Já v tý mojí chleba peču hooodně zřídka, protože jsem začala pracovat a nějak mi pečení chleba doma za to nestojí. Ale využívám ji na přípravdu kynutých těst, potahovací hmoty a občas nechat upéct "vánočku".