Ešte ad otázka základná. Chléb nás vyjde levněji - pretože pečiem z múk, ktoré si sama namiešam, nekupujem hotové zmesi (a je to i lepšie).
Ale zároveň kupujeme aj normálny chléb - jeden obľúbený druh (stojí 35,-- Kč uf). Pretože proste v pekárne som ešte nikdy neupiekla obdobný. Peču tam výborné chleby, rozne druhy, ale tento proste neurobím.
Rohlíky peču i kupuju, dle času
Ale už som v motání docela "macherka", takže teraz už aj viac peču. Robím to tak, že cesto len namiešam večer, nenechám kynout!, namotám rohlíky rovno na plech vyložený pečícím papírem, zakryjem potrav. folii a dám do ladničky. Ráno len vytiahnem oddechnout 10 min. do tepla, pomažu vajíčkem, posypu a peču.
Strašne tento sposob šetrí čas (inak cesto kyne hodinu a pol) a ráno sú teplé rožky bez nutnosti vstávať a zadělávat ráno
To mám tip od pekařek z Dámy a fakt funguje
Také teplé rožky (15 kousků) sú hneď preč samotné, bez másla, bez ničoho - milujú ich moji traja chlapi