Maťo, já mám pekárnu taky už sedmým rokem a opravdu nelení. Taky peču mazance, motám vánočky... dřív jsem pekla i denně chleby... ale teď co pracuju už tolika fakt ne. Už ten čas strávený tím vším okolo si prostě ráda představím při jiné činnosti. Jinak dokud jsem byla jen doma a s jedním dítkem, tak pekárna jela i několikrát denně. Teď při práci si někdy říkám, jestli ji vůbec ještě budu mít možnost tolik používat - aspoň na ta kynutá těsta o víkendech...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.