No nic, díky všem za reakce. Budu o tom přemýšlet. Řešit to teď pár dní nebudu, mám jiné starosti. Právě jsem se dozvěděla, že musíme do Vánoc vystěhovat ještě dům mimo ČR, takže starostí nad hlavu. Potřebovala bych teď ve čtvrtek nebo v pátek porodit (termín mám na Mikuláše). Zítra prozměnu budu muset s dcerkou na dětskou gynekologii, tak jdu ještě hledat něco k synechii či jak se to jmenuje. Letošní Vánoce radši ani už neřeším, nemám na to sílu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.