| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přeposílám odpověď ze stránek Sdružení obrany spotřebitelů:

Reklamace Tchibo
Dotaz zodpovězený dne 29. 11. 2010
DOTAZ:
Hezký den, obracím se s prosbou o radu.

Dne 13.9.2010 jsem doporučenou poštou vracela zakoupené zboží přesně dle instrukcí společnosti TCHIBO (tj. s vyplněným formulářem pro vrácení zboží včetně důvodu vrácení, s mými identifikačními údaji...). Zhruba po třech týdnech, kdy se nic nedělo, jsem kontaktovala společnost prostřednictvím zákaznické linky. Důvodem "nicnedělání" bylo, že jsem prý nenapsala číslo svého bankovního účtu. Bylo tedy doplněno telefonicky a tím prý dle vyjádření operátorky už nic nepotřebují a budou mi řádně vráceny peníze za vrácené zboží. Dodnes není!!! Několikrát jsem vratku urgovala mailem,použila jsem i formu stížnosti. Poté mi bylo mailem napsáno dne 13.11., že částka mi byla převedena na můj účet. Dodnes není. Psala jsem dotaz, kam peníze byly převedeny - bez odezvy.....
Jedná se o zanedbatelnou částku 808,- Kč. Ale jde mi již o princip. Proč tak známá společnosti jedná s klientem, jak jedná. Mohu se nějak bránit, abych moje peníze za vrácené zboží obdržela zpět?
Děkuji za odpověď.
S přáním hezkého dne
Ing. Dana Němečková,
K Hájovně 73 - Lhota, 25241 Dolní Břežany

ODPOVĚĎ:
Neřešte to telefonicky ani e-mailem, ale prodejce vyzvěte k vrácení peněz doporučeným dopisem s dodejkou a upozorněte ho, že pokud je neobdržíte do 14 dnů, požádáte příslušný soud o vydání platebního rozkazu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.