| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojda, my jsme z Hradce.
U Hančí jsem váhu (kde jsou ty časy????~:-D) řešila kolem roku a půl až dvou, byla hubeňour, nechtěla jíst nic jiného než ode mne mateřské mléko + pribiňáky a kupovanej puding~:-D, rovněž jsme vařili podle toho, co by asi tak slečně mohlo chutnat (viz smetanové omáčky atd, to taky relativně jedla)...no a teď řeším taky váhu ale opačně - Hančí má 32kg a 122cm~:-D Prostě se nám princezna krapet rozjedla (slušně řečeno~:-D)
Co se týče Štěpána, ve školce jí PREJ docela dobře, ale doma teda nic moc, miluje chleba s paštikou a kečupem, těstoviny s kečupem a kučup samotnej~:-D, má rád smetanový omáčky, miluje knedlík, ale jinak teda nic moc...tak se jim snažím dávat k tomu chlebu s paštikou ještě jablíčka a mandarinky (jako včera~:-D) nebo hodně zeleninky atd...
Macčí, u nás je to podobné, Štěpán skládá puzzle (asi kolem 30 dílků - baví ho to), hraje pexeso, kloboučku hop, člobrdo (ehm - na druhou stranu...a dneska ho to nebavilo, tak začal dělat psa, štěkal, lezl pod stůl~:-D, Hančí ho mezitím vyhodila a bylo vymalováno...~:-D) To s Hančí v jeho věku ani náhodou, ale zamyslela jsem se nad tím, cos napsala o tom věku, že by tě ani třeba nenapadlo určité věci Ríšovi předkládat vzhledem k věku - mně tehdá asi připadalo, že to je na Hančí moc těžký, myslím, že pexeso jsme začly hrát až kolem 4.narozenin, takže Hančí by to možná zvládla, ale já to ani nezkusila...~:(
A znovu a znovu čumím, jak se to na toho Pinďu lepí,
třeba minulej tejden mi říkal: mami, já chci napsat Ježíškovi dopis. Napíšu - milý Ježíšku, já bych si přál pod stromeček žlutej autojeřáb...." No čuměla jsem, použil i podmiňovací způsob (já bych si přál), to Hančí ještě ani nezaregistrovala~:( Samozřejmě u Štěpy je pár hlásek, které vyslovuje blbě (maminta, mašinta), ale to fakt neřeším... A trošku přestal koktat! Hurááá! Občas řekne jenom "já", ne "já já já"...
Gigo, to má Kryštůfek super, že má kámoše svý ségry, to docela závidím, Hančí těch kamarádů asi moc nemá (nevím) - jezdí k nám ta Sofinka, se kterou se vídáme i na cvíču a pak teda děti ve školce, ale mimo nikdy...Ale na to je asi (snad) čas...
Štěpánek se mi zdá, že Haničku v tom špatném nenapodobuje - ale ona Hančí nemá zas tak moc zlozvyků, nepočítám li, že si kouše nehty a ráda jí...~:-D
Terko, tak vzhůru bez plín, jo?~;)

Holky, jaké máte zkušenosti s těma logopedickýma pexesama? S dětma teď celé dopoledne hraji společenské hry - Hančí nade mnou dvakrát vyhrála v pexesu, klobouček, člobrdo(to jsme nedohráli~:-D~:-D), domino...a už jsem z toho tak společensky vysílená, že si jdu dát vaječňáček - objednala jsem si ho k dnešní Štěpánově oslavičce...narozky má zejtra, ale slavit budem asi dnes....přijede matička...a zejtra se s Hančí půjdu do města podívat na čerty...~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.