No jistě, nikdo neříká že děti bije jako žito, ale někdy to opravdu jinak nejde a pak stačí připomenout co může následovat a stačí to, přesně jak píšeš těch pro mě odstrašujících příkladů v okolí také mám několik a takhle tedy ne!!! Uvědomuji si že jedu v podstatě proti proudu, ale nestane se mi že by se holky někde vstekaly, odmlouvaly, byly neukázněné nebo se mi celé dopoledne válely v neuklizeném pokojíčku a odmítaly dělat cokoliv, třeba jen komunikovat. Na komentáře nečekám je to můj názor a moje výchova a je mi upřímě šuma fuk co si kdo o tom myslí. Reakce typu chudák dítě a podobně no co k tomu dodat myslím si to samé ale opačně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.