| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak a je to v pytli ~n~

Dneska jsem byla na sociálce. Dostanu od nich minimum. Nechají nás umřít hlady asi ~n~. Jsem úplně psychicky na dně. Mám příjem 2500 alimenty + 3600 mateřskou a nájem 3300 + 2000 elektriku. ~n~~n~ bejvalej si nechce odepsat daně v práci - tudíž ho prý nemůžou vyloučit z okruhu společně posuzovaných. Ta ženská na mě čuměla jak na debila, když jsem jí řekla, že ani nemá zájem o to, abych měla peníze. Ještě ke všemu aniž by tady v bytě měl trvalé bydliště na sebe měl od 2/2010 do 10/2010 SIPO na nájem a na el. Tudíž ty náklady se nepočítají mě ~n~~n~~n~ . Takže prý dostanu pár korun. ~n~~n~ tohle přece není možný ~n~~n~

Chtěla jsem si hlavně postěžovat jak je to tu na p... ~n~

Včera dostal synátor k Mikulášovi 3 mandarinky, protože na nic jinýho nebylo ~n~ (od jeho táty dostal igelitku čokolád s tím, že když máma není schopná ŠETŘIT, tak musí dát táta - jeho slova)....a to ještě Martínek po včerejším dvouhodinovém pobytu u otce přišel domu s tím, že máma je zlá, protože nechce tátu ~n~~n~~n~ další dvě hodiny mi tu brečel a budil se ze spaní ~n~ tohle není normální ~n~~n~
Vánoce budou asi hodně skromný, ale ještě z toho nemá rozum (jsou mu tři). Budiž mi to útěchou ~n~~n~~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.