| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Píšu to ještě jednou a srozumitelněji.

To, že jsem chtěla dítě a nevyšlo to prosím ignorujte, do tohoto to nepatří a lynčovat se můžu stejně tak dobře sama.

S ex jsme nebyli manželé, pouze druh a družka, žili jsme v obecním bytě se synem. Trvalý pobyt jsme tu měli pouze já a syn. Jeho otec ne, ale měl na sebe napsaná SIPA (kde byl nájem a el. - celkové výdaje 3300+2000=5300). Když jsme se rozešli, tak jsme šli normálně k soudu, kde jsem dostala alimenty 2500,-, což s mojí mateřskou ve výši 3600,- dělá tak akorát výdaje na bydlení a na ohřev. Předtím jsem nepracovala, ale chodila jsem do školy, kterou jsem tudíž nedodělala a mám jen ZŠ vzdělání. O práci jsem nezavadila už přes půl roku. Ptala jsem se snad všude a nic. Hlídání nemám, protože moje mamka je ještě mladá a pracuje, navíc má 4 děti. Tátu jsem několik měsíců neviděla. Od nich pomoc nečekám. Ex mi nevyjde vstříc s ničím a už vůbec ne s hlídáním. Žádala jsem o co šlo - přídavky, pomoc v hmotné nouzi, sociální příplatek... (všechno si nepamatuju). žiju se synem sama, i když přítele mám a pomáhá nám finančně jak může. Na některé dávky bych neměla mít nárok, protože SIPA byla napsaná na ex - tudíž to prý nebyly mé výdaje ( i když jsme se střídali v placení - což můj ex nepřizná ani za milion) a taky ho prý nemůžou vyloučit ze společně posuzovaných osob, protože si na malého stále odepisuje daně. A nechce se jich vzdát.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.