ja se zivim pomoci AJ. Prestoze jsem vystudovala humanitni obor, zivim se ryze technickym a v cizim jazyce. Presto jsem na Ebay Andy nikdy nebyla:))) Ale treba letos na letisti v Egypte jsem z celeho zajezdu vse resila ja. Jedna slecna umela tak neco ve smyslu, ze je nastvana, ale to bylo vse. Takze po 3 hodinach tlumoceni vsem jsme dojeli do hotelu a co myslite, vsichni se hnali na recepci a nikdo me ani nepustil. Manzel se smal a rikal: vidis, na letisti jsi byla dobra, ale tady Te skoro uslapou:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.