Je pravda, že já homepatii až tak moc nikdy nevěřila. Jak už jsem tu kdysi dávno psala k homeopatii měl dovedl můj otec, který měl dobré doporučení od svých kolegů.
Je pravda, že naše alergoložka mě před homeopaty varovala, takže asi k této léčbě přikloněná nebude a jiného asi teď nenajdu. Jsme z Ostravy. Obvolala jsem hodně lékařů a nikdo nás nechtěl vzít nebo až za půl roku a nakonec nás naše lékařka objednala na alergologii do Bílovce. Jiank navíc máme dvě dětské lékařky. střídají se v ordinaci. Jedna mě na alergologii chtěla poslat a druhá řekla, že je to zbytečné. Což moc velká výhoda naní, když se liší v názorech na léčbu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.