Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je tady někdo, kdo se v tom vyzná. Objednávali jsme něco z e-shopu, poslali nám zálohovou fakturu a čísla neseděla. Když jsem si to všechno přepočítala, vyšlo mi, že si firma účtuje DPH i z poštovného. Na svých stránkách přitom uvádí, že neúčtují balné a ceny poštovného se řídí aktuálními tarify české pošty. Na poštovném nás už tak natáhli o 13 korun a ještě z toho chtějí 20 % DPH. Dohromady to dělá 30 Kč navíc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.