| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zkus si, jak moc nepříjemné to je! Já to zkoušela na sobě, vadí mi to příšerně, manželovi nikoliv. Funguje to formou podtlaku - když tam jsou nudle - dobrý, vysajou se, jakmile je "prázdno", vysává se sliznice, takže si to představ! Ty sliznice se jakoby "lepí" k sobě. Kdy je prázdno je naprosto subjektivní, protože někdy se ty nudle v tom odsávátku jakoby motají a někdy se stále jakoby vysává voda, ale ta už může být z hloubky nebo ze sliznic.
A já tím, že mi je to nepříjemné odsávám opravdu rýmu "hleny" a snažím se, aby to mělo délku smrkání, tj. žádné "vysávání".
Tuhle mi sestřička v nemocnici, kde jsem byla se čtyřmesíčňákem, říkala, že musím to dítě pořádně smrkat a "nebýt útlocitná". V nose měl nabrečenou rýmu, jak se mu nelíbila ta jejich manipulace. Nic moc nudle, spíš jen voda. No dnes si říkám, že jsem se neohradila a nezakročila, ale už se stalo. Dlouho ho netrápila, ale na nás "rodiče" koukala dost s despektem, jako by měřítkem ke správnému rodičovství byl vysmrkaný nos~a~.
Zastávám názor, že všeho s mírou a pokud to jde řešit jinak, lepší nevysávat. Ale na to si člověk přijde až časem, že i "výdobytky moderní medicíny" jsou někdy k pomoci a někdy naopak lépe neordinovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.