Bílý jogurt je ok, ovocné přesnídávky taky. Kalorické a dobré je taky míchat klasické žervé (má to stříbrný obal s modrým písmem a píše se to žervé - ne gervais) s těmi přesnídávkami - to malá milovala dlouho. Jinak tou dobou jsem dělala to, že jsem buď vařila hovězí do měkka (dávat do horké vody) nebo pekla rybu (kvůli absenci kostí pangase - není to kulinářský zážitek, ale není ničím zdravotně závadný - nebo lososa). Zvlášť jsem na kostičky nakrájela a uvařila směs nějaké zeleniny (brambory, mrkev, pórek, pastiňák, kedlubna, cuketa apod.) a rozmačkala s trochou neslité vody. Zamíchat s tím masem a malá se mohla užrat. Tenhle systém pořád jedeme jako snídaně. Taky se tou dobou malá učila na těstoviny (malé kytičky, co jsou myšleny jako zavářka do polévky) a rýži (ale musela být mírně rozvařená nebo raději arborio
). Zase míchat se zeleninou a masem. Dělala jsem vždycky dávku tak na 3-4 dny a dala ve skleničkách od jogurtu do lednice.