| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, já ty návleky mám-tydy ty http://www.zbozi.cz/items?q=nesmykos&r=tab&thru=&itemType=new&sId=yDN8480zwAyFN-crh2Uj
ale dělají i s hroty na patách (tady u těch se musí poctivě došlapovat nšejprve na špičku, aby ochránily přd suklouznutím) a i s vyměnitelnými hroty-tady u těch se musím zeptat, jestli to lze, už je mám celkem ochozené, ale přesto fungují a má chůze je jistá..Už je mám 2 roky-používané občas na neschůdných úsecích a ledovce kam chodíme bobovat, ale letos nosím poctivě-jsou neuklizené chodníky a prostě zima, takže se opravdu hodí a chci co nejvíce zabránit možnosti pádu s dítětem v šátku. A oopravdu-fungují skvěle!

ALE tam, kde není vrstva sněhu nebo ledu se s tím moc dobře opravdu nechodí-lze si na to zvyknout, ale hroty se tím tupí, ale klidně s tím vlezu i do školky (ale to se mi pak blbě dřepí na bobku při oblékání, na poštu, ale jako když chci brouzdat po obchodě, tak si je raději sundám a když je část chodníku neodklizená a část ano, tak chodím po té neodklizené.
Přemýšlela jsem, že koupím babičce a možná to i udělám, ale ona mi to stejně vrátí (což mě by se i náhradní hodily), protože si je nedokáže sundavat a nandavat a pochybuju, že stím někde bude chtít přecházet ty neklouzavé úseky..~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.