Já znám termín okotit, tak jsem si nejdřív říkala, že vám kočka porodila někde ve sněhu, chudinka a ono to bylo ještě vážnější. Chudák sousedka, snad si nic neudělala.
My jsme se takhle ve zlém rozešli se sousedkou, teda ona s námi, je mi to dodnes moc líto. Taky takové pro dobrotu na žebrotu. Nechali jsme na společné pavlači spát batole v kočáru, už byla tma, když se vzbudil, měla jsem tam chůvičku, ale sousedka přesto šla na nás klepat, že už je vzhůru, už jsme měla nakročeno, že jdu a jak jsme spolu vešli na pavlač, tak se něco mihlo před námi a ona jim z bytu vyběhla pejska a skočila dolů ze druhého patra, u nás jsou patra poctivá, takže to chudinka malá nepřežila, byla mrtvá skoro okamžitě. Manžel pak vezl sousedku na veterinu, kde konstatovali smrt a snad si ji pak brala domů, že si jí pohřbí na chalupě. Už to byl hodně starej, slepej pejsek, ale bolelo nás to hodně. Sousedka nás od té doby nezdraví, myslím, že má depresi, že se s tou smrtí pejska nevyrovnala.
Je mi to moc líto. Je to ještě docela mladá paní, má manžela, dvě děti, které už teda bydlí jinde. Ty vztahy mně mrzí, měly jsme dobrý vztah do té doby. Tak vám přeju, ať to u vás nedopadne tak dramaticky.